november 26, 2015

Populaire Landen

Thailand

Thailand wordt ook wel de toegangspoort van Azië genoemd. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien een groot deel van de bezoekers via Bangkok verder Azië in trekt. Zoek je de goedkoopste vlucht richting Azië? Grote kans dat je met Bangkok de goedkoopste vlucht vindt.

Vietnam

Vietnam heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Het vliegen naar Vietnam wordt daarom ook steeds goedkoper. Waar je vroeger over de 1000 euro betaalde voor een ticket kan je tegenwoordig met een goeie deal al voor 600 euro naar Vietnam.

Maleisië

Maleisië is altijd al een populair land geweest bij vakantie gangers. De stabiliteit in het land trekt een hoop toeristen. Daarnaast is ook Singapore een stad waar veel internationale vluchten landen voor een doorvlucht naar de rest van Azië of andere werelddelen.

Indonesië

Bijzonder populair bij de nederlanders! Met een beetje geduld en goed zoeken kan je al voor een 500 euro naar Indonesië.

China

China is zo ontzettend groot dat bijna niemand het in één keer goed of volledig kan zien. Het is een land van uitersten. Prachtige stranden (ja echt) tot geweldig mooie natuur en bijzondere cultuur. Ook de tickets naar China zijn de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden. Je kunt tegenwoordig al snel voor 600 euro naar China vliegen.